فرانسه ، مهد فرهنگ و هنر آلمان ، مهد فلسفه و هنر ایتالیا ، مهد هنر و معماری مجارستان ، کشور اروپایی با ریشه های ایرانی برزیل ، رنگین کمان آمریکای لاتین هندوستان ، کشور افسانه ای هنک کنگ ، شهر آسمان خراش ها چین ، جهانی در یک کشور

جزئیات کشور : قبرس جنوبی

جایگاه کنونی:
قبرس جنوبی
قبرس جنوبی

مدارك لازم جهت اخذ ویزا

فرم مشخصات فردی

 

 

مــدارك لازم بـرای ویزای قبرس جنوبی

 

- اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده).

 

- تكمیل فرم مشخصات فردی به طور كامل با امضائ مسافر.

 

- 2قطعه عكس 4×6 رنگی زمینه سفید  تمام رخ و جدید.

 

- اصل گذرنامه باطل شده و فتوكپی ویزاهای موجود.

 

                         -  ترجمه انگلیسی تمام صفحات  شناسنامه مسافر.

                          *  در صورت داشتن شناسنامه جدید، ارائه  اصل كارت ملی فرزندان به همراه كپی الزامی است

 

-ترجمه انگلیسی روزنامه رسمی، گواهی اشتغال به كار، پروانه كسب اتحادیه، گواهی اشتغال به تحصیل،   گواهی بازنشستگی ، پروانه مطب و پروانه وكالت ........

                     * در گواهی اشتغال به كار و گواهی اشتغال به تحصیل حتما باید نام مسافر ، سمت ، تاریخ استخدام ، میزان حقوق

                                و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.

 

- برای افراد بازنشسته، حكم بازنشستگی یا كارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی

   الزامی است. 

 

- پرینت بانكی انگلیسی حساب جاری 6 ماهه گذشته با مهر و امضاء بانك.

شهرهای قبرس جنوبی