فرانسه ، مهد فرهنگ و هنر آلمان ، مهد فلسفه و هنر ایتالیا ، مهد هنر و معماری مجارستان ، کشور اروپایی با ریشه های ایرانی برزیل ، رنگین کمان آمریکای لاتین هندوستان ، کشور افسانه ای هنک کنگ ، شهر آسمان خراش ها چین ، جهانی در یک کشور

جزئیات کشور : آرژانتین

جایگاه کنونی:
آرژانتین
آرژانتین

آمریكلی جنوبی 

آرژانتین

دانلود فایل مدارك لازم جهت اخذ ویزا

دانلود فایل فرم مشخصات فردی جهت اخذ ویزا

 

 

مــدارك لازم بــرای ویزای آرژانتین

 

- اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده).

 

- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

 

- فتوكپی از صفحه مشخصات گذرنامه و ویزاهای 3 سال گذشته از جمله ویزاهای شنگن،

 

- تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل).

 

- 4 قطعه عكس 4 ×4 رنگی،  زمینه سفید و كاملاً  از رو به رو بدون عینك و جدید  كه 70 درصد از صورت باشد.

 

-  ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به كار،  روزنامه رسمی،  پروانه كسب، پروانه مطب و كارت نظام پزشكی مسافر.

* در گواهی اشتغال به كار باید نام و سمت مسافر ، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور ذكر شده باشد.

(همراه با مهر و امضاء توسط شخصی غیر از مسافر بر روی سر برگ شركت)

*   كسانی كه فقط گواهی شغلی ارائه می دهند لیست 6 ماهه گذشته بیمه اجتماعی با مهر و امضاء الزامی است.

* برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به كار همسر الزامی است.

 

- برای افراد محصل، ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.

 

- برای افراد بازنشسته، ترجمه انگلیسی حكم بازنشستگی و  كارت بازنشستگی و  آخرین فیش حقوقی

 الزامی است.

 

- پرینت  انگلیسی حساب جاری بانكی 6 ماه گذشته  و تمكن  با مهر و امضاء (توسط بانك).

 

***  ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال .

 

- با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید.

- ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

 

Controlled on: April .13, 2016

شهرهای آرژانتین