فرانسه ، مهد فرهنگ و هنر آلمان ، مهد فلسفه و هنر ایتالیا ، مهد هنر و معماری مجارستان ، کشور اروپایی با ریشه های ایرانی برزیل ، رنگین کمان آمریکای لاتین هندوستان ، کشور افسانه ای هنک کنگ ، شهر آسمان خراش ها چین ، جهانی در یک کشور

جزئیات کشور : ویتنام

جایگاه کنونی:
ویتنام

دانلود فایل مدارك لازم جهت ویزا

دانلود فایل مشخصات فردی

 

 

 

مــدارك لازم بــرای ویزای ویتنــام

 

- اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ ورود (امضاء شده).

 

- اصل فرم ویزا با امضاء توسط مسافر.

 

- تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل).

 

- فتوكپی گذرنامه از صفحات مشخصات  .

 

- 2  قطعه عكس 4×6 رنگی، زمینه سفید و كاملاً از رو به رو.

 

- فتوكپی از تمام  صفحات  شناسنامه و كارت ملی.

-        تمكن مالی به زبان انگلیسی با مهر و امضا بانك.

-        نامه شغلی به زبان انگلیسی با مهر دارالترجمه.

-        در صورتی كه مسافر قادر به ارائه مدارك شغلی نباشد ارائه سند ملكی به نام مسافر الزامی است.

 

 

 

 

 

 

 

Controlled on: APR.14, 2016

شهرهای ویتنام