فرانسه ، مهد فرهنگ و هنر آلمان ، مهد فلسفه و هنر ایتالیا ، مهد هنر و معماری مجارستان ، کشور اروپایی با ریشه های ایرانی برزیل ، رنگین کمان آمریکای لاتین هندوستان ، کشور افسانه ای هنک کنگ ، شهر آسمان خراش ها چین ، جهانی در یک کشور

جزئیات کشور : فیلیپین

جایگاه کنونی:
فیلیپین
فیلیپین

فیلیپین کشوری آسیایی است که در جنوب شرقی آسیا و در غرب اقیانوس آرام و بین دریای جنوبی چین و دریای فیلیپین و در شرق کشور ویتنام قرارگرفته‌است. فیلیپین در قرن نوزدهم مستعمره اسپانیا و در نیمه اول قرن بیستم مستعمره آمریکا بوده‌است. حاکمیت اسپانیا بر فیلیپین باعث شد که ۹۰٪ مردم این کشور مسیحی و کاتولیک شوند و با مهاجرت گروه‌های مختلف مردم اسپانیائی زبان از اروپا و آمریکای جنوبی فرهنگ این کشور شباهت زیادی با کشورهای لاتین پیدا کرده و زبان‌های محلی آنان نیز تحت تأثیر کلمات اسپانیایی قرار گیرد. گروه-جزیره فیلیپین از تعداد بسیار زیادی جزایر کوچک و بزرگ تشکیل شده‌است که بر روی هم ۳۰۰ هزار کیلومتر مربع وسعت دارند. این جزایر که تعداد آنها به ۷۱۰۷ جزیره می‌رسد عموما در سه گروه بزرگ طبقه بندی می‌شوند. این سه مجمع الجزیره عبارتند از:

مجمع الجزایر لوزون

 مجمع الجزایر میندانائو

 مجمع الجزایر ویسایا

دو جزیره لوزون و میندانائو مجموعا ۶۶٪ کل مساحت فیلیپین را شامل می‌شوند. از ۷۱۰۷ جزیره فیلیپین فقط ۱۰۰ جزیره مسکونی است و در این بین فقط یازده جزیره به صورت عمده جمعیت ساکنی دارد و فقط ۲۷۷۰ جزیره دارای نامی خاص هستند.

دانلود فایل مدارک لازم جهت اخذ ویزا

دانلود فایل فرم مشخصات فردی جهت اخذ ویزا

 

مــدارک لازم بــراي ويزاي فیلیپین

(هر فرد باید گذرنامه جداگانه داشته باشد).

 اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).

لطفاً از ثبت نام مسافرینی که اخیراً تقاضای آنها برای ویزای شنگن رد شده است خودداری فرمائید.

اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

2 قطعه عکس 4×6 رنگي، زمينه سفيد و کاملاً از رو به رو.

در خصوص  بانوان حتما" باید دو گوش پیدا باشد.

ترجمه انگليسي گواهي اشتغال به کار يا روزنامه رسمي يا پروانه کسب اتحاديه و گواهي اشتغال به تحصيل ( توسط دارالترجمه).

در گواهي اشتغال به کار بايد سمت و ميزان درآمد مسافر ذکر شده باشد.

براي افراد محصل، گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است.

براي افراد بازنشسته، حکم بازنشستگي يا کارت بازنشستگي و يا آخرين فيش حقوقي  الزامي است.

پرينت انگليسي حساب جاري 6 ماه گذشته با مهر و امضاء تائید دادگستری و وزارت امور خارجه .

با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.

ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

شهرهای فیلیپین