فرانسه ، مهد فرهنگ و هنر آلمان ، مهد فلسفه و هنر ایتالیا ، مهد هنر و معماری مجارستان ، کشور اروپایی با ریشه های ایرانی برزیل ، رنگین کمان آمریکای لاتین هندوستان ، کشور افسانه ای هنک کنگ ، شهر آسمان خراش ها چین ، جهانی در یک کشور

جزئیات کشور : فنلاند

جایگاه کنونی:
فنلاند
فنلاند

كشور فنلاند به كشور 60 هزار رودخانه معروف است. این كشور در طول سال 53 روز تاریكی و بقیه سال روشن است. بهار بهترین فصل اسكی میباشد وبقیه طول سال دارای بهترین وزیباترین مناظر طبیعی است.برای رفتن به فنلاند میتوان با ایران ایر از طریق آلمان- فرانسه-انگلستان و یا هواپیمائی تركیه – لوفت هانزا- آلیتالیا مسافرت كرد.

دانلود فایل مدارك لازم جهت اخذ ویزا

مــدارك لازم بــرای ویزای فنلاند


- اصل و فتوكپی گذرنامه معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده).

- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).

    فتوكپی از صفحه مشخصات گذرنامه  جدید به همراه كپی از كلیه ویزاهای كشورهای عضو شنگن و  آمریكا و غیره.

 

- تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل).

- 2 قطعه عكس 6 ×4 رنگی،  زمینه سفید و كاملاً  از رو به رو  بدون عینك و پشت نویسی شده.

- ترجمه  انگلیسی  تمامی صفحات شناسنامه ها .

- اصل گواهی اشتغال به كار به زبان انگلیسی  یا ترجمه انگلیسی.

  (با ذكر سمت ، تاریخ استخدام ، میزان درآمد و تاریخ  مرخصی مطابق با تاریخ تور).   

-  ترجمه روزنامه رسمی و آگهی تاسیس  و تغییرات شركت.

-  ترجمه برگه رسمی حقوق دریافتی + لیست بیمه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی.

    * برای خانم های خانه دار گواهی اشتغال به كار همسر الزامی است.

- برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز كسب به همراه سند یا اجاره مغازه.

- برای افراد محصل:  اصل معرفی نامه از مدرسه ، دانشگاه + كارت دانشجویی، ترجمه شده .

- برای افراد بازنشسته، حكم بازنشستگی و كارت بازنشستگی و آخرین فیش حقوقی الزامی است.

- برای پزشكان: ترجمه پروانه مطب وكارت نظام پزشكی واجاره یا سند مطب داشتن.

- ریز گردش حساب در 6 ماه گذشته و نامه تمكن مالی به زبان انگلیسی با درج تاریخ افتتاح و مانده.               حساب  با مهر دفتر امور بین الملل بانك مربوطه.

 

- ترجمه سند مالكیت به نام مسافر (تمام صفحات).

- سفارت فنلاند پاسپورت بدون شنگن  قبلی را قبول نمیكند.

- اصل مدارك ارائه شده روز مصاحبه همراه مسافر باشد.

 

حضور كلیه افراد روز مصاحبه الزامی میباشد. حتی كودكان و خردسالان.

***  ترجمه انگلیسی رضایت نامه محضری پدر و مادر جهت سفر فرزندان زیر 18 سال  یا حضور ایشان در

            سفارت به همراه شناسنامه جهت امضاء الزامی است.       

 

- با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید.

- ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

شهرهای فنلاند